Collega’s aan het woord

Collega’s aan het woord

Collega’s aan het woord2024-07-09T12:26:03+00:00

Maak kennis met ons team

Timmermans Infra B.V. voert regionaal vaak langlopende projecten uit voor grote gerenommeerde opdrachtgevers. Dit informele Brabantse bedrijf werkt met een enthousiast team met vakbekwame medewerk(st)ers.

Met de toenemende vraag naar horizontaal gestuurde boringen (HDD), heeft Timmermans Infra vol enthousiasme besloten om een eigen, onafhankelijk boorbedrijf te lanceren. Ondanks de jeugdige leeftijd van ons bedrijf, zijn we erin geslaagd om ervaren professionals aan te trekken die een schat aan ervaring in de boorindustrie met zich meebrengen. Dankzij dit toegewijde team is Timmermans Drilling in staat om buitengewone kwaliteit te leveren die voldoet aan de hoogste normen.

“Wat ik het meest waardeer binnen Timmermans is de platte organisatie en mijn fijne collega’s.”

Coen Verwolf
Bedrijfsleider Timmermans Drilling

Mijn functie omvat een breed scala aan taken, zoals het begeleiden van de uitvoering, fungeren als aanspreekpunt voor personeel en opdrachtgevers, schouwen op werklocaties, werkvoorbereiding voor boorprojecten, het controleren van engineerwerk, calculaties maken, werklocatiebezoeken doen, observaties op de werkplek uitvoeren, inkoop van materieel en materiaal regelen, en planningen opstellen. Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Timmermans en ben ik vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de opbouw en ontwikkeling van de boorafdeling. Mijn kennismaking met Timmermans verliep via Gert-Jan Timmermans, die ik al kende vanuit mijn vorige werkgever waar ik als onderaannemer voor Timmermans werkte. De werkdag bestaat voor mij ongeveer voor de helft uit kantoorwerk en de andere helft uit werkzaamheden buiten.

“Wat ik het meest waardeer binnen Timmermans, is de directe en concrete aanpak zonder poespas”

Emma Bijveld
Administratief medewerkster

Onder het motto van Timmermans, gelijk ergens werk van maken, heb ik direct gesolliciteerd en binnen een week was het geregeld. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en sta zeker nog open voor het volgen van opleidingen. Naast het harde werken op kantoor, wordt er ook veel gelachen iedere dag. Op vrijdag eten we altijd gezellig friet met elkaar en onze feestjes zijn altijd goed georganiseerd.

“Het is een bedrijf dat je in je waarde laat en je de ruimte geeft om op je eigen persoonlijke manier te groeien.”

Martijn de Rover
Engineer

Mijn werkdag begint meestal rond 6 uur ’s ochtends. Hoewel ik voornamelijk op kantoor bezig ben met mijn engineering, ben ik ook regelmatig op pad voor overleg. Als alles volgens plan verloopt, kan ik op tijd naar huis; anders mag ik achteraan sluiten in de file.

Wat ik het meeste waardeer binnen Timmermans is de warme bedrijfscultuur. Het is een familiebedrijf waar iedereen altijd voor elkaar klaarstaat, met ieder zijn eigen kwaliteiten.

Hoewel ik binnen Timmermans nog geen opleidingen heb gevolgd, is het de dynamiek en het leermoment van de eerste keer dat ik mee mocht met de buitendienst dat me het meest is bijgebleven. Gaten graven nam een onverwachte wending en eindigde na een uur bij de huisarts, allemaal vanwege een confrontatie met een verkeersschildje. Een hilarisch voorval dat mij (en de rest) altijd zal bijblijven als een onvergetelijke ervaring binnen mijn tijd bij Timmermans.

Je krijgt mooie kansen om te leren binnen het bedrijf en deze pak ik dan ook met beide handen aan.

Sam van Sluis
Monteur

Bij Timmermans werk ik als Monteur, Stroom, Gas en Water en mijn taak is het monteren van huisaansluitingen. Ik werk hier nu al 6 jaar. Op mijn 14e wilde ik graag ergens werken en stuurde ik Gert-Jan een appje met de vraag of ik bij hem kon werken op zaterdag. Ik kon gelijk de dag erna beginnen. Mijn werkdag begint rond 6:30 op de zaak om spullen te laden en een bakje koffie te drinken. Dan rijden we naar de klus, graven alles open, maken de aansluiting en dichten het met zijn allen weer. Vaak hebben we meerdere klussen op een dag en als het goed en vlug gaat, pakken we er nog eentje bij.

Binnen Timmermans heb ik de opleidingen voor monteur afgerond en begin ik binnenkort met de uitvoerdersopleiding. Je krijgt mooie kansen om te leren binnen het bedrijf en deze pak ik dan ook met beide handen aan. Maar uiteindelijk is de belangrijkste les: plus en maal wordt meer, de rest wordt minder. Wat mij het meeste is bijgebleven, is het uitje naar Keulen met het bedrijf. Daar hebben we echt heel veel plezier gehad.

 

Bedankt voor je bericht. We bellen je z.s.m. terug.
Het bericht is niet verzonden. Probeer het later nogmaals.
Ga naar de bovenkant